Datum: 2008-12-26 Tidpunkt: 07:49:55 / Kategori: Morgonvikt \ 2 kommentarer
Den lyder 63,6 -0,6  sen igår (det var väl bra jultomten )Men nu gäller det att inte belöna sig själv iform av mat och tänka rätt så är jag nog på rätt väg igen !! Sen insåg jag att det inte är omöjligt att gå ner mina 2 kilo tills på måndag MEN då gäller det att SKÄRPA sig med allt som man äter och motionera så kan jag nog klara det  .

Kommentarer
Postat av: JulTomten

NU snackar vi ½ & hela kg!! Bra jobbat, du vet ju, för att bränna blodfetter, bör du ligga på ca 75% av din maxpuls...även vid promenader, alltså ganska bra tempo.

Som Tomten skrev tidigare, det spelar ingen roll om du går eller springer samma sträcka, du förbränner exakt lika, räknat i kcl, därför att GÅ t.ex 2km tar ca 18? minuter...springa 2km tar 9? minuter...alltså förbränner du endast i 9 minuter fast med högre puls,medan du "bränner" i 18 med lägre då du promenerar...ALLTSÅ: Du måste öka tiden då du bränner för att utveckls, Promenerar du t.ex 1 tim/dag & ökar till 1 tim.20 min så ökar du ju med 30%...En annan sak att tänka på är, OM du tränar styrketräning i all din träning, så kommer du INTE att få lika radikal viktminskning...

därför att muskler väger MER än fett, det betyder således att OM du styrketränar bort 1kg fett till muskler, så går du troligtvis UPP i vikt, men du får ju en "finare" kropp om du förstår hur Tomten tänker... Nu måste Tomten lägga sig å vila lite, är helt slut efter natten renrajd med klappa både här & där...keep up the good work.

2008-12-26 @ 12:17:43
Postat av: ErikaW

Hej Jultomten !!



Jag märker att jag går betydligt fortare nu än när jag började att gå och det är ju positivt !Det är synd att jag inte kan följa med TOMTEN för du har väl ett högt tempo det skulle vara roligt att se om jag klarade av ditt tempo!!



Jultomten som är så kunnig hur länge kan man gå samma sträcka innan man måste göra en ändring i rutt som jag tydligen ska göra nu föratt förbränningen ska komma igång



Jag vet att muskler väger mer det är därför jag brukar fara på apoteket o göra tester när viktminskningen har som stannat upp men det händer en hel del positivt med kroppen ändå . Så jag förstår hur Tomten menar (tänk om alla förstod hur jag tänker!!)

TOMTEN är nog gjort sig förtjänt av lite vila efter all klapputdelning och alla barn som har krävt så mycket av dig Det är ju nåt helt annat med mitt jobb !!



Varma Hälsningar

Erika

2008-12-26 @ 13:42:48
URL: http://tiokilokvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback