Datum: 2009-09-19 Tidpunkt: 07:12:36 / Kategori: Matrapporter \ 2 kommentarer

Det blir

Frukost Ägg & Bacon

Lunch  Pastagratäng

Middag Köttfärs Njalla & Grönsaker

Mellanmål grönsaker , frukt

Sen är det tänkt att jag ska vara utan godis idag också !


Kommentarer
Postat av: Mia

2009-09-19 @ 09:37:39
URL: http://skarpdig.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej Erika.

Eftersom min förra kommentar råkade bli tom så skriver jag en ny med min andra bloggadress ;)



Jag läser din blogg dagligen och jag ser att du har haft en sämre period och att du kämpar lite i motvind just nu. Jag hoppas att det ska lösa sig för dig så att du kommer in i gamla goda vanor vad det lider.



Jag märker,när jag läser din blogg, att du hela tiden lämnar en öppning till dig själv att misslyckas utan att det ska vara så hemskt. Jag vet inte om det är därför det misslyckas för dig men när man läser ser man tydliga tendenser till att du inte tror på dig själv.



Alla är vi olika men jag tror att man MÅSTE tro på en själv och bestämma sig hur man ska ha det för att lyckas. Att säga "sen är det tänkt att jag ska vara utan godis" är inget beslut och det lämnar öppet för att inte vara utan godis utan att det gör så mycket, det blev bara inte riktigt som man tänkt. Har man sagt att "idag SKA jag vara utan godis" är det värre att komma hem sen och skriva att man misslyckades.



Det är inte bara idag jag har sett detta. Det var någon annan dag när du funderade på motion med samma vaga beslutsamhet. Jag tycker att det är lite som i reklamen för "lätta", även om man nu inte blir smal av det.



Ha det bra och lycka till, jag hoppas att det gått bra idag.

2009-09-19 @ 09:47:16
URL: http://friskvardskompaniet.se/bloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback