Datum: 2009-10-07 Tidpunkt: 21:31:45 / Kategori: Tankar \ 0 kommentarer

Hade varit en stund på stan så då blev det en varmkorv på jobbet och till middag så blev det kotlett i sås , potatis och grönsaker  . Imorgon  blir det att äta rester  till lunch så blir det stekt palt och till middag blir det samma som idag . Lika bra att erkänna det har blivit 2 godisar dessutom.


Var även och kollade blodtrycket  på vårdcentralen i deras blodtrycksrum , man gör allting själv och sen skriver man ner vad man hade för nåt så jag tog tre ggr bara dubbelkolla sig själv 111/78 puls 71 andra gången 114/81 puls 69 och sista gången var det 111/77 puls 67 så det kan man nog inte säga nånting om .
Ska fara dit nån mer gång det är himla praktiskt när man kan göra allting själv . Ja det är väl vad som har hänt idag har fått möblerna på plats så nu är det lite städning som är kvar och en ikearesa om någon helg för det  fattas lite saker till hallen , skåp till toaletten och så får man inte glömma en Billy bokhylla   Nä snart blir det sängen så det är nog lika bra att säga Kram och GoNatt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback